• klantenservice
header

Motor telefoonhouders

Telefoonhouders voor op de motor

Met een telefoonhouder voor op de motor maak je zeer eenvoudig een navigatiesysteem van je telefoon. Tegenwoordig zijn er diverse soorten telefoonhouders voor op de motor. Zo heb je een universeel telefoonhoesje met een waterdicht rits en merk specifieke hoesjes. Voor de mooi weer rijder zijn er ook universele klemmen waar je smartphone stevig en makkelijk in vast kan worden geklemd. De Merk specifieke varianten zijn er voor de meeste bekende merken zoals Samsung of Apple. Voor een Samsung s9 of Iphone 6 zou er bijvoorbeeld een hoesje waarin de telefoon precies past en waarin deze goed waterdicht is.

Google Maps wijst je de weg met een telefoonhouder

De meeste mensen zullen Google Maps gebruiken om te navigeren met de telefoon. Gebruik deze gratis service in combinatie met een telefoonhouder om de weg niet meer kwijt te raken. Naast Maps zijn er tientallen andere navigatie-apps die dezelfde service verlenen maar dan met meer mogelijkheden zoals het inladen van een route. Dit kan van pas komen als je van te voren een route hebt gemaakt en deze wilt rijden zonder motornavigatie. Een telefoonhouder hoeft niet duur te zijn! Telefoonhouders zijn er al vanaf €19,95 en prijzen lopen tot €99,95.

Het bevestigen van telefoonhouders

Montage van een telefoonhouder kan heel eenvoudig zijn. Wanneer je een motor hebt met een buizen stuur kan de telefoonhouder rondom worden geklemd met doorgaans twee punten waar de klem wordt aangedraaid. Heb je een motor met een kroonplaat? (geen buizen stuur) dan kan je met een extra tussenstuk de telefoonhouder kwijt op je stuur. Een balhoofdsteun is hier een gebruikelijke oplossing voor.

Lees de mogelijkheden voor motornavigatie voor alternatieven. 

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »