• klantenservice
header

Arai helmen

Arai is een merk dat eigenlijk geen introductie behoeft. De Arai helmen beschikken over absolute topkwaliteit, comfort en pasvorm. Deze eigenschappen geven iedere Arai helm dat onmiskenbare extra, waarmee er een uitstekende reputatie op de markt is veroverd. Dankzij innovatieve technologie zal die voorsprong in de komende jaren alleen maar verder uitgebreid worden.Hirotake Arai begon in 1952 met de productie van de “Fibre glass versterkte” helm. Dit was de eerste Arai helm op de markt. De rest is geschiedenis. Arai is een van de grotere helm fabrikanten van de wereld. Vele grote namen hebben met een Arai helm geracet. Dit Japanse merk heeft een lange geschiedenis van kwalitatief hoogwaardige producten.

Waarom zou een Arai helm anders zijn dan een andere helm? Omdat Arai helmen voor een groot deel met de hand gemaakt worden. Om een Arai helm te maken is 1 persoon maarliefst 18 uur bezig. En een Arai helm wordt maarliefst 5 keer aan een kwaliteit inspectie onderworpen door 5 verschillende mensen.  Zoals Arai zelf als zegt; Een Arai helm is de helm die je beschermd en niet de ‘standaard helm’.
 
Geen producten gevonden...
Maar we weten zeker dat we je product kunnen bezorgen!

Bel snel met onze klanten service (071 - 13 423 900). Dan doen we hem vandaag nog op de post! Of klik hier om een pagina terug te gaan.

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »