• klantenservice
header

RST Begon in 1988 met een eenvoudig idee om motorkleding te produceren. Het idee was om motorkleding te produceren die uitzonderlijke waarde en kwaliteit bood. Dit wilde ze combineren met ontwerpen van deze tijd en stijl. RST is begonnen met een aantal handschoenen. Door de jaren heen zijn ze niet alleen nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk, maar ook wereldwijd erkend als merk dat alle soorten motorkleding aanbiedt.

De revolutie van RST

Jonny Towers is niet alleen de oprichter van RST maar ook is hij de drijvende kracht van het bedrijf. RST begon met de ontwikkeling van het originele merk Rhino. De meeste motorrijders kunnen geen duur pak betalen. Jonny ging op zoek naar een aantal producten die er goed uitzagen, goed werkten en een goede prijs-kwaliteitverhouding boden. Rhino evolueerde naar Rhino Sport en werd daarna Rhino Sport Technology. Zo ontstond RST. Vanaf daar groeide het bedrijf enorm. Er waren echter wel wat moeilijke tijden voor de motorindustrie, maar elk jaar is het gelukt om het bedrijf nog meer te laten groeien. Onlangs hebben ze opnieuw geïnvesteerd in technologie met het opzetten van de RST Race Department.

RST is ontworpen en ontwikkeld in de fabriek in Derbyshire. De fabriek is omsingeld door geweldige wegen en enkele van ’s werelds beste racebanen. In Derbyshire heb je ook het meest gevarieerde klimaat die je kunt vinden. Het productontwikkelingsteam heeft alles bij de hand om elk product dat RST produceert een aantal verschillende controles te laten doen. Pas als dit is goedgekeurd laat RST het product in de collectie.

Van betaalbare motorkleding tot high-end motorkleding

RST heeft veel te bieden op het gebied van motorjassen. Ze hebben allemaal andere specialiteiten maar ze zijn zeker allemaal veilig. Wel heeft RST een groot verschil in prijzen. Zo is er een goedkope motorjas, de Isle of de Isle of Man TT Crosby, maar ook een duurdere motorjassen zoals de RST Adventure III. Ook biedt RST een collectie motorhandschoenen aan. Ze hebben motorhandschoenen voor elke motorrijder. De RST Rider Gloves zijn bijvoorbeeld zeer betaalbaar en goede zomerhandschoenen voor stedelijk gebruik. De RST Tractech Evo is een duurdere motorhandschoen. Deze is goed voor sportief straatgebruik. Bij deze motorhandschoen wordt gebruik gemaakt van een slijtvaste rundleren buitenlaag. Hierdoor is deze motorhandschoen heel erg soepel.

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »