• klantenservice
header

Scorpion helmen

Scorpion helmen zetten een nieuwe standaard op het gebied van motorhelmen door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Scorpion, oftewel ScorpionEXO heeft een ultra moderne fabriek -The Big Nest- die maar liefst 86.000m² groot is. Er werken meer dan 600 vakmensen, ieder uiterst toegewijd aan het maken van 's werelds beste motorhelmen. Nagenoeg elke stap in het productieproces van deze wereldklasse helm vindt plaats in deze fabriek.

 

Veel helmmerken worden in massaproductie als private label gemaakt. De onderdelen worden door kleine toeleveranciers gemaakt en er zijn veel “onderaannemers” maar niet bij Scorpion! Elke productiefase, elk detail wordt in de eigen fabriek gecontroleerd om zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail en veiligheid wordt onderstreept door het feit dat elke ScorpionExo™ motorhelm zowel ECE 22-05 als ook SNELL foundation (USA) goedgekeurd is.

De designs van Scorpion helmen worden gemaakt door ’s werelds meest gewilde ontwerpers over de hele wereld, met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. De Scorpion collectie bestaat uit zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. Scorpion maakt integraalhelmen, systeemhelmen en jethelmen. In de eigen fabriek worden de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer vervaardigd, van het kunststofgranulaat tot het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van mondiale topproducenten.

Bijzonder aan Scorpion helmen is dat ze bijna allemaal voorzien zijn van een Airfit systeem. In de scorpion helm zitten opblaasbare kussens verwerkt waarmee de strakheid van de wangkussens kan worden afgesteld. Op deze manier kan deze helm perfect passend worden gemaakt voor vrijwel iedere vorm hoofd.
 

 

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »