• klantenservice
header

Ultimate Addons is opgericht door Craig Derbyshire in 2008. Die heeft een passie voor unieke mobiele accessoires voor elektronische apparaten. De geschiedenis van Ultimate Addons gaat terug tot voor de dagen van de mobiele telefoons. Toen waren PDA’s de mobiele elektronische apparaten waartussen je kon kiezen. Naarmate de PDA’s evolueerden naar mobiele telefoons, hebben de producten van Ultimate Addons zich daarnaast ontwikkelt.

De missie van Ultimate Addons

Met een aantal bestuurders van Ultimate Addons die een passie hebben voor motorrijden, heeft het bedrijf de focus gelegd op in-car oplossingen, om innovatieve producten te ontwerpen en ontwikkelen.
De missie om weer elke keer de ultieme add-on voor mobiele elektronische apparaten op motorfietsen aan te bieden, was de inspiratie achter de naam: Ultimate Addons. De missie van Ultimate Addons is heel simpel. Ze willen inspirerende en innovatieve producten aanbieden aan motorrijders over de hele wereld.

De mobiele telefoon als motornavigatie

Ultimate Addons heeft veel verschillende producten op de markt gebracht. Veel van hun producten zijn nu gericht op de mobiele telefoons. Zo kunnen motorrijders de mobiele telefoon gebruiken voor navigatie of andere apps. Dit is een goed alternatief als motorrijders geen geld willen investeren in een navigatiesysteem. Ultimate Addons heeft verschillende hoesjes waar je bijvoorbeeld een IPhone of Samsung in kan doen. Op deze manier is er nog steeds een mogelijkheid om met navigatie te rijden.

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »