• klantenservice

Voordelige motorkleding? Bekijk onze outlet!

header

Ruilbeurs voor tweedehands motorkleding

Geheel volgens traditie trappen we het nieuwe jaar af met onze MKC Ruilbeurs die voor de elfde keer plaatsvindt. Met deze actie stellen we jou in staat om afscheid te nemen van motorkleding die je niet meer gebruikt en biedt het de gelegenheid om tegen aantrekkelijke prijzen tweedehands motorkleding aan te schaffen in een van onze winkels. Van bijna nieuw tot écht oud.

Het idee:

“Die ene motorjas die al jaren hangt te verstoffen in de garderobe verdient een tweede leven. Wij doen ons best om hem voor je te verkopen, waarna je met de opbrengst, een waardecheque, op een later moment je motoruitrusting compleet kan maken met iets nieuws.”

Inleveren van jouw (gebruikte) motorkleding

Van donderdag 4 tot zondag 14 januari kan motorkleding worden ingeleverd om deel te nemen aan de ruilbeurs. Uiteraard biedt ‘schone’ motorkleding meer verkoopkansen. Samen met een van onze specialisten bepaal je de prijs waarvoor je de kleding wilt verkopen.

Van 18 tot 28 januari kan jouw motorkleding worden verkocht. Wanneer je motorkleding verkocht is ontvang je van ons aan het einde van de ruilbeurs een waardebon met het verkochte bedrag welke vrij te besteden is in onze winkels. Er zijn verder geen kosten verbonden aan de deelname.

Voorwaarden voor verkoop tijdens de motorkleding ruilbeurs:

  • Motorhelmen dienen niet ouder te zijn dan 3 jaar en ter controle dient een aankoopbon aanwezig te zijn.
  • De aangeboden motorkleding is nog goed bruikbaar.
  • De producten blijven eigendom van jou totdat deze verkocht is
  • Uitbetaling in de vorm van waardecheques ter waarde van het opgeleverde bedrag (1 jaar geldig).

Kopen van tweedehands motorkleding

Van 18 tot 28 januari 2018 is het weer mogelijk om rond te struinen tussen pareltjes van gebruikte motorkleding. De één al goed doorleeft en het avontuur in iedere porie. Terwijl het andere kledingstuk hoofdzakelijk nutteloos in de garderobe heeft gehangen. Van nieuwe producten tot echte klassiekers, kortom echt de moeite van het doorspitten waard!

Met onze specialisten in de buurt is er altijd iemand met een begeleidend oog voor het vinden van de juiste maat en/of pasvorm. De ruilbeurs vindt plaats in onze winkels, waarbij het aanbod uiteraard varieert.

Voorwaarden bij het kopen tijdens de motorkleding ruilbeurs:

  • Ruilbeurs artikelen worden verkocht zonder garantie
  • Het is niet mogelijk ruilbeurs producten te retourneren of omruilen