• klantenservice

Voordelige motorkleding? Bekijk onze outlet!

header
Scorpion EXO-Combat motorhelm Stoere streetfighter motorhelm met afneembaar kinstuk
Video

Scorpion EXO-Combat motorhelm

Stoere streetfighter motorhelm met afneembaar kinstuk

82-100-10-06
Vind mijn maat
Maat:
229,95 206,95
Maak een keuze voor de voorraadstatus
  • Vanaf 100,- gratis bezorging in België
  • Binnen 14 dagen retour te sturen
  • Door grote voorraad snel uw product in huis
  • Gemakkelijk betalen met Bancontact
Product informatie

Scorpion EXO-Combat motorhelm

De Scorpion EXO-Combat nieuw type helm bij Scorpion die concurreert met de Shark Drak en de Caberg Ghost. De EXO-Combat heeft er zijn eigen draai aan gegeven en ziet er beduidend anders uit dan zijn concurrenten. Het grote voordeel ten opzichte van de helmen in hetzelfde segment, is dat de Scorpion EXO-Combat gebruik maakt van een hard en daardoor veiliger kinstuk. Doordat het kinstuk afneembaar is kan deze streetfighter helm op twee manieren worden gedragen.

Scorpion EXO-Combat materiaal en veiligheid

Dankzij een lichte en sterke buitenschaal van de EXO-Combat ben je met deze helm voorzien van voldoende veiligheid en comfort. De Scorpion EXO-Combat is gemaakt van polycarbonaat wat voldoet aan de hoogste ECE22.05 keuring. Het kinstuk is afneembaar zodat met koude weer of met lange stukken je kin voldoende beschermd is. Met warm weer of stedelijk gebruik haal je het kinstuk er af voor meer verkoeling en zicht. De microbuckle sluiting zorgt ervoor dat helm goed op zijn plek blijft en dat deze eenvoudig en snel kan worden los gemaakt.

Scorpion EXO-Combat vizier en extra’s

De Scorpion EXO-Combat wordt met twee vizieren geleverd. Één vizier die half getint is en één Dark Smoke vizier. De vizieren zijn eenvoudig en zonder gereedschap te verwijderen. Ditzelfde geldt voor het kinstuk, wanneer deze er niet op zit kunnen de bevestigingen worden afgedicht met twee bijgeleverde afdekdopjes.

Scorpion EXO-Combat ventilatie en voering

Op de bovenkant van de Scorpion EXO-Combat zitten twee luchtinlaten die zorgen dat frisse lucht naar binnen kan. Warme lucht kan vervolgens via de kraag de helm  weer verlaten. Op de warme dagen kan het vizier omhoog zodat van je deze maximale ventilatie kan genieten. De binnenvoering van de Scorpion EXO-Combat van een vocht afdrijvend en antibacterieel materiaal zodat transpiratie makkelijk kan worden afgedreven. Voor de brildragers is de EXO-Combat ook geschikt aangezien er bij de slaap uitsparingen zitten waar de brilpootjes langs passen.

Specificaties Scorpion EXO-Combat motorhelm:

- Gemaakt van Sterk en licht polycarbonaat
- Geleverd met half getint en dark smoke vizier
- Afneembaar hard kinstuk
- Twee luchtinlaten op de bovenkant
- Vocht afdrijvende en antibacteriële binnenvoering
- Geschikt voor brildragers
- Microbluckle sluiting
- Streetfighter motorhelm
- Kan worden gedragen als jet- en integraalhelm 

Bekijk de video review van de Scorpion EXO-Combat motorhelm