• klantenservice

Retourneren en omruilen

 • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst;
 • Gratis terugsturen via ons retourportaal;
 • Uw online bestelling terugbrengen in een winkel naar keuze;
 • Retourneren mits product in nieuwstaat, compleet en ongebruikt;

Hoe zeker u ook van uw zaak leek, kan het natuurlijk voorkomen dat uw aankoop niet aan uw verwachting voldoet. Geen nood, want natuurlijk kunt u deze bij ons retourneren! Binnen 14 dagen en in nieuwstaat. Hoe het precies in z’n werk gaat vertellen we stap voor stap op deze pagina.

Gratis retourneren vanuit België

Online bestellingen retourneren
Binnen België is het retourneren van uw bestelling gratis. Zorg ervoor dat u de producten goed verpakt waarna u de retourzending aanmeldt via ons retourportaal. Vervolgens kunt u het retourlabel printen en de zending inleveren bij een zelf te kiezen innamepunt.

Winkel aankopen retourneren
Wanneer u een artikel wilt terug sturen die u in de winkel hebt aangeschaft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij sturen u een retourlabel waarmee u uw artikel kunt retourneren. Neem contact met ons op via telefoon, chat of e-mail.

Een artikel met een beschadiging of defect terugsturen
Heeft uw product een defect en valt de reparatie of vervanging binnen de garantietermijn? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, chat of e-mail zodat we kunnen bepalen hoe we u het beste verder kunnen helpen. Wanneer de reparatie of vervanging binnen de garantietermijn valt dan sturen wij een garantie- en retourformulier op waarmee u het product kan retourneren. 

Omruilen in de winkel
Wanneer u het product dat  hebt gekocht wilt omruilen dan is de snelste weg via de winkel. Onze specialisten ruilen het producten graag voor u om en kijken wanneer u dat wenst mee voor de juiste maat. Heeft u voornemens om naar de winkel te komen dan loont het om vooraf te kijken of het product op voorraad is. Dit kunt u doen door te kijken op de website of door te bellen met één van onze specialisten.

Stappenplan voor het retoursturen van jouw bestelling

 1. Meld uw retourzending aan in ons retourportaal;
 2. Omschrijf uw retourreden/retourcode en om welke producten het gaat;
 3. Lever het pakket in bij een zelfgekozen innamepunt;

Meld jouw retourzending aan  

Voorwaarden voor het retourneren

Na ontvangst van uw bestelling of het doen van uw aankoop in een van onze winkels heeft u 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren. Uiteraard is daarbij het product nieuw, ongebruikt en voorzien van de originele labels en/of verpakking. Stuur uw online bestelling bij voorkeur in de verzenddoos terug waarin u deze hebt ontvangen zodat u de productverpakking niet beplakt met een label en/of tape.

Uitgezonderd van retourneren:

 • Gehoorbescherming;
 • Pinlock anti-condenslenzen;
 • Maatwerk;
 • Toegangskaarten voor Motorbeurs Utrecht;
 • Ruilbeursartikelen

Terugbetaling

Nadat we uw retourzending hebben ontvangen doen we ons best om deze zo snel mogelijk te verwerken. Wanneer u hebt gekozen om het aankoopbedrag terug te ontvangen staat dit doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen op de rekening waarmee u de bestelling hebt geplaatst.

Wanneer u de bestelling volledig retourneert ontvangt u van ons het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten terug. Houdt u een gedeelte van de bestelling en komt u daarmee onder de 50 euro dan houden we de verzendkosten a €6,95 in op het over te maken bedrag.

Heeft u bij de bestelling die u wilt retourneren gekozen voor de optie ‘Achteraf betalen’ dan worden de administratiekosten van 1 euro ingehouden op het bedrag dat u van ons teruggestort krijgt.

Product beschadigd ontvangen

Hoewel we de producten met zorg inpakken en vooraf controleren kan er tijdens het transport schade ontstaan. Heeft u een beschadigd product ontvangen, neem dan altijd eerst contact op met onze serviceafdeling voordat u tot het terugsturen overgaat.

Product terugsturen onder garantie

Heeft u het product langer dan 14 dagen in bezit en mankeert het iets? Lees onze garantiepagina hoe we dit verder voor u oplossen. U kan natuurlijk ook terecht bij onze specialisten in een winkel naar keuze.

Vraag onze klantenservice

Ma - Vrij 09:00 tot 17:30 Za - Zo 12:00 tot 17:00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »